Koop uw espressomachine bij Mr. Coffee!

 

 

Als ondernemer is het serveren van lekkere koffie een echte must. Een goede koffiemachine is daarbij van belang. De horeca koffie- of espressomachines uit ons assortiment staan erom bekend een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding te hebben. Mr. Coffee werkt namelijk met verschillende merken espressomachines zoals Expobar, Bravilor, Franke en diverse andere merken. Bovendien kunnen wij veelal uit voorraad leveren en kunt u snel met een nieuwe koffiemachine aan de slag in uw bedrijf of horeca.

een kleine greep uit ons assortiment machines

Bonenmalers

prijzen inclusief BTW

of vraag een offerte aan via

 

Verse koffie

Kies koffiebonen van Mr. Coffee om te gebruiken in uw koffiemachine. U heeft de keuze uit wel 70 soorten koffie waaronder melanges, biologische koffiebonen of singel origins. Of kies voor een private label koffie en schenk in uw bedrijf uw eigen merk koffie. Welke koffiebonen u ook kiest wij maken altijd een goede prijsafspraak met u. Besteld u meer dan 8 kilo koffie dan betaald u geen verzendkosten. 

Professionele machines

Wij werken oa. met de topmerken Crem (voorheen Expobar), fiorenzato, Dr. Coffee, Nivona, La Rhea en nog velen meer. neem contact op om jouw top opstelling compleet te maken.

Servies passend in jouw zaak

Servies doen we in samenspraak samenstellen, dit zodat het perfect aansluit bij jouw zaak. Maak een afspraak om te kijken wat het beste in jouw zaak past.

Compleet concept!

Natuurlijk willen wij u wel graag verder helpen om uw koffie en thee concept compleet te maken. Samen met www.ms-tea.nl stellen we samen een assortiment samen wat bij jullie past. 

Zonder contract

Bij Mr. Coffee koopt u een espressomachine zonder contract. Dat wil zeggen, na de koop is de machine helemaal uw eigendom en heeft u verder geen verplichtingen. Wel geniet u nog een jaar lang van garantie op de machine.

Training over het gebruik en onderhoud van een koffiemachine

Na de aankoop en installatie van uw espressomachine helpen wij u en uw personeel graag van start. U kunt bij ons terecht voor verschillende trainingen:

  • Onderhoudstraining: we leggen u graag uit hoe u de machine dagelijks onderhoud, zodat u storingen kunt voorkomen.
  • Machinegebruik: we leggen u graag uit hoe de machine werkt en welke functionaliteiten er op zitten en waar ze voor dienen..

Technische dienst

Indien u een koffiemachine bij ons besteld heeft, installeren wij de machine niet alleen, maar kunnen we u het periodieke onderhoud ook uit handen nemen. Bovendien verhelpen we eventuele storingen snel en vakkundig. De technische dienst van Mr. Coffee zorgt ervoor dat alles in goede staat blijft.

 

INTERESSE IN ONZE ESPRESSOMACHINES?

Wij geven graag advies !

Maak snel een afspraak of stuur een mailtje naar info@mr-coffee.nl