Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Binnen 1 – 4 werkdagen verzenden we jouw bestelling. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

De verzendkosten variëren tussen de € 4,00 en € 5,85 per bestelling. Dit is afhankelijk of de verzending per brievenbuspost verzonden kan worden of via pakketpost.
Voor verzendingen naar het buitenland gelden andere tarieven. Neem hiervoor contact met ons op via info@mr-coffee.nl

 

Wanneer betaal je geen verzendkosten?

Wanneer je besluit gezellig je bestelling te komen afhalen bij Mr. Coffee, kun je dit aanvinken tijdens het bestelproces en dan worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht.

 

Gratis bezorging in de gemeente Goes

En..

Bij een bestelling boven de € 50,00

 

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Ms. Tea verzendt artikelen via PostNL of DHL. Veelal proberen wij in een brievenbus doosje te verzenden. Zo ligt de koffie in de brievenbus op je te wachten wanneer je thuis komt. Bij bestelling van een grotere hoeveelheid koffie of koffie accessoires wordt dit als pakket verzonden. Indien je niet thuis bent, zul je een notitie in je brievenbus vinden en vervolgens zal het pakket een tweede keer aangeboden worden. Mocht je dan wederom niet thuis zijn, dan is je pakket af te halen op het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Let op: kies je voor een ander verzendadres dan je thuisadres en is daar twee keer niemand aanwezig, dan is je pakket af te halen op het daar dichtstbijzijnde afhaalpunt.